Sanering

Robusta avfuktare med chassi i rostfritt

Sanering sker oftast i trånga och kalla utrymmen där avfuktare måste vara enkla att placera och ansluta, lätta att förflytta samt tåla hårdhänt hantering. Alla DSTs mindre saneringsavfuktare är robusta med chassi i rostfritt stål.

Enkla att hantera

DSTs minsta avfuktare DR-010B väger endast 12 kg och har en sida fri från stosar, för att lätt kunna placeras mot en vägg. DR-aggregaten har justerbara gummifötter och tack vare ett "slide system" är DR-020/030C mycket lätta att öppna och rengöra.

Stora mobila avfuktare för större vattenskador

För större vatenskador används bland annat DSTS avfuktare av typ R-060BR där vagn finns som tillbehör för att underlätta förflyttning. Även DSTs avfuktare A-30B/Bp kan utrustas med vagn. Vagnen går lätt att montera/demontera.

Lätta att ansluta

DSTS saneringsavfuktare har stosar i standardformat, för att förenkla vid anslutningar. Modell A-30B/Bp behöver ingen våtluftsanslutning, eftersom fukten kondenseras ut i en behållare. Behållaren är utrustad med flottör som stänger av aggregatet när behållaren är full, eller så leds utloppet till närmaste golvbrunn.

Avfuktning i kalla utrymmen

Alla DSTs saneringsavfuktare är utvecklade för att klara kalla utrymmen.